novinky tipy 

Čo treba pozerať v januári 2020

Je tu nový mesiac a nový rok. A s tým aj množstvo premiér, ktoré posunú vaše pohľady na to, čo všetko sa dá pozerať v televízii. Tento výber obsahuje veci, pri ktorých sledovaní nebudete vnímať čas strávený pred menšou alebo väčšou obrazovkou za stratený čas.

  • Služba mesiaca: HBO HO

Nový rok začal s veľmi bohatou ponukou a to tak pôvodných seriálov z produkcie HBO, ako aj prevzatých alebo filmov. Najviac sa iste bude hovoriť o Novom pápežovi, ale zmieniť treba aj Outsidera, Avenue 5, Babylon Berlin či filmy ako Aquaman alebo Tolkien.

  • Seriál mesiaca: Outsider (HBO)

Adaptácií kníh Stephena Kinga v poslednom období bolo viacero s viac či menej úspechom. Tento seriál však na základe videnia prvých pár dielov možno povedať, že to je jedna z najlepších adaptácií jeho diel. Atmosférou pripomína True Detective a diel po dieli výborne rozširuje navonok jednoduchú a pritom neskutočnú podmienku – hlavný a jediný obvinený má čisté aliby ako aj jasný dôkaz, že je vinný z vraždy dieťaťa.

  • Komédia mesiaca: Avenue 5 (HBO)

Čo robia tvorcovia Viceprezidentky po ukončení skvelej komediálnej série? Vyleteli do vesmíru a na čele s Doktorom Houseom, Hughom Lauriem postavili novú vesmírnu jazdu. Ak by sa to malo k niečomu prirovnať, tak to je Červený trpaslík.

  • Strašidelný seriál mesiaca: Drakula (Netflix)

Chuťovka pre fanúšikov hororov. Tvorcovia Sherlocka sa rozhodli urobiť z príbehu Brana Stokera trojdielnu minisériu, ktorá vyvrcholila v súčasnosti. A Claes Bang zahral takého grófa, z ktorého by sa zľakol aj Gary Oldman a Bela Lugosi.

  • Dokument mesiaca: Night on Earth (Netflix)

Zatiaľ nemáme viac detailov, len to, že nás čaká jedinečná dokumentárna séria v štýle Our Planet. Tentokrát nás čaká unikátna séria, v ktorej uvidíme zábery z nočného života zvierat. Prvé zábery naznačujú, že pre toto sa oplatí mať vyšší program na Netflixe s HD alebo 4K.

(trailer zatiaľ nie je dostupný)

  • Návrat mesiaca: Sex Education (Netflix)

Prvá séria bola úkaz. Svieža komédia s viac ako štipľavým humorom. Druhá séria je za rohom a my sa môžeme tešiť na podobnú jazdu.

  • Rozlúčka mesiaca: Anne with E (Netflix)

Treťou sériou sa definitívne končí nové spracovanie známej knihy o Anne zo zeleného domu. Výborné, vizuálne a zážitkové kino.

Komentujte cez Facebook

Related posts